VELKOOBCHOD OBLEČENÍ TEXTIL FASHION CXS s.r.o.

FASHION CXS s.r.o.

Autor: FASHION CXS s.r.o.

Společnost FASHION CXS, s.r.o. je výhradním zástupcem a distributorem společnosti VEGOTEX International. Je výhradním dovozcem oděvních značek EMOI,…

Více o autorovi

O nás

Společnost Fashion CXS s.r.o. je výhradní dodavatel belgické módní značky EMOI, EMOI EN PLUS, E-BOUND A TRICKY TRACKS pro celou Českou republiku. Nabízíme dámské, pánské a nově i dětské oblečení, které je designováno v souladu se světovými módními trendy.

Jsme velkoobchodním skladem dámského a pánského textilu. Zboží, které nabízíme je určené hlavně pro volný čas, ale zahrnuje i modely do společnosti, které vždy zapůsobí jak mladistvým vzhledem, tak i klasickým šarmem. Oblečení, které nabízíme je výrazných i decentních barev pro všechny věkové skupiny. V naší nabídce najdete trička, tuniky, sukně, nechybí ani oblíbené kalhoty módních a zajímavých střihů, trendy legíny, lesklé i bavlněné, mikiny s rozličnými potisky přes hlavu, na zip nebo s kapucí.

Jsme firma podnikající na tuzemském trhu již několik let. Součástí naší marketingové strategie je aktivní komunikace s obchodními partnery a s širokou veřejností. Od konkurenčních firem se snažíme odlišit nabízenou škálou textilního zboží, resp. jejich nejrůznějšími kombinacemi a tak lépe a maximálně uspokojit všechny požadavky našich odběratelů a tím tak získat konkurenční výhodu. Snažíme se být aktivní v oblasti značkového zboží, tuto oblast zvlášť vnímáme jako základní kámen obchodního úspěchu. Ceny značkových výrobků jsou velmi příznivé a srovnatelné s konkurencí.

Snažíme se o udržování dobrých vztahů se současnými odběrateli a dobrou spolupráci založenou na maximální vstřícnosti nabízíme i novým potenciálním odběratelům. Jsme si vědomi toho, že jen prodej zboží vysoké kvality za dobré ceny, nás udrží na špici pomyslného žebříčku kvalitních prodejců.

 

Naše cíle

-          Neustálé vylepšování image naší firmy,

-          Zvýšení prodeje,

-          Získávání stále většího počtu nových zákazníků,

-          Pružně reagovat na stále se zvyšují požadavky odběratelů na kvalitu zboží,

-          Rozvíjení dobrých vztahů s odběrateli,

 

Naše služby

Naše služby nabízíme velkoodběratelům, prodejnám s textilem i jednotlivým zákazníkům. Nespornou výhodou, kterou našim odběratelům nabízíme je nastavení množstevních slev, které se vztahují  na  množství jednoho druhu odebraného produktu v celých baleních, nebo na množství rozličných druhů odebraného zboží. Samozřejmostí je další cenové zvýhodnění pro odběratele, kteří se stanou našimi novými a pravidelnými zákazníky.

 

Zboží

V naší kolekci najdete převážně značkové trička a dámské haleny s lycrou a spandexem. Tento materiál se vyznačuje dobrou kvalitou a dlouhou životností. Dále nabízíme kalhoty, šortky, sukně určené především pro volný čas a taktéž tenčí svetříky, svetry, mikiny, zimní bundy a různé doplňky, jako šály, čepice, atd..

 

Objednávání zboží

 

Naše společnost též pravidelně vystavuje na kontraktačním veletrhu pro textil a oděvy KABO/STYL v Brně, kde jako první můžete shlédnou nově připravenou kolekci pro nastávající sezónu s možností sjednání závazné objednávky (což doporučujeme). Uvidíte zde aktuální módní trendy. Předvedeme Vám modely a barevné odstíny oděvů: přede vším značkové trička a také kalhoty, sukně a doplňky (a pro zimu i svetry a bundy).

Naš velkoobchod textilu a oděvů má rozsáhlou distribuční síť, tvořenou šesti vlastními regionálními obchodními zástupci. Preferujeme převážně ambulantní prodej, to znamená, že přímo z auta, po shlédnutí našich vzorků, si můžete vybrat jakékoliv množství našeho zboží v různém stylu. Minimální odběr od jednoho vzoru je set 6 ks v různých barevných kombinacích (nejméně třech) a velikostech (S-XXL). Můžete naš velkoobchod textilu ž navštívit osobně, a to na výše uvedených adreseích v Brně a Praze, kde vás též rádi obsloužíme.

 

 

Platba za zboží

Způsoby úhrady:

-  platba dobírkou

-  platba možná přes dopravce v hotovosti

-  platba po dodání zboží fakturou se splatností (je možná pouze v případě bezvadné platební kázně v minulosti a je podmíněna velkoobchodní smlouvou).

Aktuální ceník je pravidelně zpracováván a odesílán našim partnerům e-mailem.

 

Kontakty

FASHION CXS s.r.o.

 

Showroom

Korunovační 570/18

170 00 Praha 7

Telefon: +420 725 991 500

Telefon: +420 725 991 507

Web: http://www.fashioncxs.cz

email: jana.fashioncxs@seznam.cz

IČ: 2128705

DIČ: CZ02128705

 

Centrální sklad a showroom - pobočka BRNO

Kaštanová 127

620 00 Brno

Zakázková kancelář :  +420 545 215 439 

Telefon: +420 725 991 504

Telefon: +420 725 991 515  - Ing. Vlastimil Suchánek,  jednatel firmy

email: fashioncxs@seznam.cz

 

 

 

Na naši vzájemnou spolupráci se těší vedení a celý kolektiv společnosti Fashion CXS s.r.o. - velkoobchod textilu a oděvů, výhradní distributor značek

Emoi, Emoi en plus, E-bound a Tricky Track.

Slovníček pojmů

Textilie – výrobek z textilních vláken,

Oděv - je označení pro výrobek nebo sadu výrobků z tkanin, látek, kůže, umělých hmot a dalších materiálů,

Sklad - prostory určené pro skladování zboží,

Expedice – vypravení, odeslání zboží,

Odběratel – osoba, obchodník spolupracující s prodejcem,