Loutková divadla

HEDA EXPORT-IMPORT, spol. s r.o.

Autor: HEDA EXPORT-IMPORT, spol. s r.o.

Velkoobchod dřevěných hraček, loutek, loutkových divadel,hlavolamů, doplňků pro dům i zahradu, omlazující kosmetikou, přírodními produkty pro zdraví …

Více o autorovi

Hrajte dětem loutkové divadlo

 

7:00 Zkusili jste si někdy zahrát loutkové divadlo? Vše, co chcete vpravit do dětí svých či svěřených, a nejen do dětí, chcete-li něco naťuknout, naznačit nebo připomenout a nevíte, jak začít, zkuste to vše vložit do pohádkového příběhu. Půjde to samo a funguje to výborně.

Příběhy o neposlušných bytostech od kůzlátek po Smolíčka snad znáte všichni a ponaučení z nich také. Navíc můžete zapojit fantazii a použít vlastní téma, šité na míru vlastnímu dítěti i partnerovi. K sehrání takového rafinovaného výchovného kousku vám jistě postačí cokoliv, ale firmaHEDA export-import, spol. s r.o.vám k tomu nabízí perfektní vybavení v podobě loutek všeho druhu. Vyberte si loutku sádrovou, která má krásný ručně malovaný obličej nebo dřevěnou se soustruženou a potištěnou hlavičkou, které se ale zase nic nestane, když upadne na zem. Firma HEDA nabízí kolem 1 000 kusů loutek různých materiálů a velikostí od kašpárků, klaunů, princů a princezen,víl, rytířů a králů přes Sněhurku a trpaslíky, Karkulku a vlka, Jeníčka a Mařenku po Krakonoše, Švejka, Kocoura v botách, čaroděje, ježibaby…..atd. Najdete zde i loutky podobající se Harry Potterovi, Makové panence, Pipi nebo Pinokiovi

HEDA export-import - Loutkové divadlo

Spejbl + Hurvínek a jiné speciality

Ke slušnému chování děti nabádají i známé postavičky Hurvínek a Spejbl, které se společně s Máničkou vyrábí ve spolupráci s Divadlem Spejbla a Hurvínka v licenci paní Štáchové a jako novvinku nyní nabízíme i paní Kateřinu nebol-li Bábinku :-). Kdyby vám snad loutka s vodícími šňůrkami připadala příliš složitá, můžete zakoupit i loutky bez nití a loutky hranolkové vhodné pro nejmenší děti. Pak potřebujete už jen divadlo a to u firmy HEDA naleznete také a hned několik typů. Dřevěné, papírové, s rekvizitami, krásnými kulisami, s loutkami i bez.

Ale pokud hrát divadlo nechcete nebo nemáte komu, dá se loutka použít i jako originální dárek s podobou obdarovaného nebo kohokoliv jiného. Firmou tak prošla i Stefi Gráfová, Bill Clinton, Jan Kraus a mnoho jiných známých osob v podobě na zakázku vyrobené marionety.

Dřevěné hry a hračky

skladem máme také spoustu dřevěných hraček, her a hlavolamů – zahrajte si společenskou hru VĚŽ (jenga)- barevná varianta: hodíte kostkou a podle toho, jaká barva vám padla, vytáhnete z postavené věže jeden hranolek, a to tak šikovně, aby věž nespadla a vy neprohráli. Věž může být vysoká až 1 metr a hrát se totiž dá o cokoliv. Ale věží to nekončí. Dále nabízíme výchovné pomůcky Montessori, bytové doplňky do kuchyně i dětských pokojů, smaltované zboží, pomůcky pro vinaře a zahradníky, pro chovatele drobného zvířectva apod. a to vše od českých a EU výrobců, kterým zajišťujeme distribuci v České republice i v zahraničí již více než 15 let.

 

 

HEDA export-import - bočky v teple

 

Novinky: Naleznete zde i módu

V oblasti módy a zdraví dohromady máme také vychytávku v podobě Hippsy a WarMe bederních pásů. Ženy a dívky všeho věku, ale i vy, muži, těšte se, protože naše holá záda či "bočky", vykukující z nízkých kalhot, jsou již minulostí. Prababičky by vás jen pochválily, kdyby vás viděly s tímto malým ale geniálním kouskem látky, který udržuje váš pas v teple a navíc vypadá bezvadně.

Tento patentovaný výrobek je skutečným módním doplňkem, vyplňujícím mezeru v kompletnosti oblečení. Hodí se, ať už sportujete, sedíte v kanceláři, ve škole anebo vyrazíte do společnosti. Vyrábí se v 16 barvách a šesti velikostech, takže bude ladit ke každému oblečení a ke každé z nás. Až ho zkusíte, už ho neopustíte. Hledejte na stránkách firmy HEDA "boky v teple" .

Zdroj:http://sdeleni.idnes.cz/hrajte-detem-loutkove-divadlo-dkr-/zpr_sdeleni.aspx?c=A100401_143348_zpr_sdeleni_ahr